Kedvencekhez adom google térkép


MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁSI POLITIKÁJAIRODÁINK ÉS TELEPEINK
REFERENCIÁKKapcsolat

Útépítés és aszfaltgyártás
A 2002. évben megkezdődött az új telephely kialakítása Nagyhalász-Homoktanya térségben.

Ezen telephelyen került telepítésre az
  • INTRAME UM-200 típusú aszfaltkeverő
  • RCI 90-90/S típusú félmobil törőgép
  • 1250-3000/S-E típusú osztályozógép
  • 60 t hídmérleg
  • különböző frakciójú útépítési anyagok tároló területei
  • VÖGELE SUPER FINISHER

A 2003-as évben megindul illetve folyamatban van a kiszolgáló épületetek, irodák, laborok, raktárak illetve szerelőműhely építése.

Mivel a kivitelezési munkáink során nagy mennyiségű bontott beton- és aszfalttörmelék keletkezik, ezért az Rt. egy mobil aszfalt újrahasznosító és egy mobil törőgép beüzemelését valósította meg új telephelyünk létesítésével együtt. A törőgép teljesítménye –a kijövő anyag szemcseátmérőjétől függően- 50-110 tonna/óra, az Intrame UM-80 mobil aszfaltkeverőé pedig 80 tonna óránként. A különböző receptúrák alapján minden típusú aszfaltot elő tudunk állítani. A gépek mobilitásuk révén pár nap alatt áttelepíthetők az ország bármely részére, így az amúgy hulladékká váló törmeléket hasznos építőanyagként használjuk fel munkáink során, egyúttal csökkentve a környezetre jutó terhelést.

További fejlesztésként az útépítéshez szükséges bedolgozó géplánc beszerzését tűzte ki célul a cég vezetése. Ennek révén egy Vögele Super 1900 szintvezérelt aszfalt-finisher, illetve a végleges tömörítést végző 3 db HAMM úthenger, ( 2 db vibro és 1 db gumis ) Kombinált emulziószóró.

Ezen gépek segítségével új utak építését, illetve a meglévők profiljavítási munkáit és egyéb karbantartási munkáinak kivitelezését is el tudjuk végezni a csatornaépítések, illetve útrekonstrukciók során kitermelt aszfalt újrahasznosításával.

Az útépítés csapata vezetése szakképzett több tíz éves tapasztalattal párosul. Ez rátermett mérnöki karral egészül ki, akik már több nagyobb volumenű munka előkészítésében, kivitelezésében vettek részt.

Munkákra további garanciát jelent integrált irányítási rendszerünk, mely az MSZ EN ISO 14001:1997-es szabvány követelményei szerint került kialakításra és 2002 januárban tanúsításra az új MSZ EN ISO 9001:2001-es minőségirányítási szabványra való áttéréssel együtt.

Így leszabályoztuk valamennyi tevékenységünket, illetve kiterjesztettük azt a környezet védelmére, a veszélyes anyagok felhasználására a hulladékkezelés szabályozásával együtt. Meghatároztuk céljainkat és politikánkat, melyben első helyen továbbra is a minőségi munkavégzés és az általunk elérhető maximális környezetvédelem, illetve a minél kisebb mértékű környezeti terhelés megvalósítása áll.

 TovábbKE-VÍZ 21 zRT. © 2008  Adatvédelmi nyilatkozat