Kedvencekhez adom google térkép


MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁSI POLITIKÁJAIRODÁINK ÉS TELEPEINK
REFERENCIÁKKapcsolat


Mélyépítés
Társaságunk 1991. decemberében alakult –akkor még Kft-ként- a Kelet-Magyarországi Vízügyi Építőipari Vállalat Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei építésvezetőségének nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárdájából.

A cég vezetése és tulajdonosai számára elsődleges fontosságú a környezet naprakész ismerete, hogy minél előbb reagálhassunk, illetve új vállalati stratégiát alakíthassunk ki a gyorsan változó környezeti tényezőkre és kihívásokra.

Ezért a társaság szervezeti felépítését folyamatosan korszerűsítjük és a mai napig is holdingszerűen működtetjük kivitelező egységeinket saját egységeink mellett. Tevékenységünk a térségben jelenleg is meghatározó, munkáink európai színvonalúak. Kivitelezéseinket főleg Szabolcs-Szatmár, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben végezzük.1999-ben létrehoztuk debreceni kirendeltségünket is, mely az e régióban megvalósítandó projekteket koordinálja.

Az elmúlt években olyan mélyépítési beruházásokat valósítottunk meg, mint például Tiszabercel-Buj, Gávavencsellő-Balsa, Nagykálló-Biri, Nyírtura, Tiszabezdéd-Györöcske, Gégény-Pátroha, Nyírpazony, Nyíregyháza-Kőlapos, Oros-Nyírszőlős, Kótaj és Mád települések szennyvízcsatorna rendszerei, Tarpa, Szatmárcseke, Szegi töltésfejlesztése, Polgár-, Szamosszeg-, Rakamaz- Nyíradony, valamint Hercegkút, Kisvárda és Nyírábrány-Fülöp térségének szennyvízcsatornázása és szennyvíztisztító telepe. Éves szinten több mint 100 km csatornát fektetünk le, a szennyvíztelepeknél pedig a legkorszerűbb szennyvíztisztító technológiákat alkalmazzuk. Jelenleg Fényeslitke és Döge települések szennyvízcsatorna rendszerét és szennyvíztisztító telepét, Mád felszíni vízelvezetési rendszer kiépítését, Bereg-Tiszakerecseny, Benk, Mátyus töltésfejlesztését, Vásárhelyi Terv I. Ütem Cigánd árapasztó tározó építését és tájgazdálkodási mintaterület kiépítését végezzük.


 TovábbKE-VÍZ 21 zRT. © 2008  Adatvédelmi nyilatkozat