Kedvencekhez adom google térkép


MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁSI POLITIKÁJAIRODÁINK ÉS TELEPEINK
REFERENCIÁKKapcsolat


Magasépítés
Dinamikusan fejlődik a magasépítési tevékenységünk, melynek révén komplex beruházások valósulnak meg a több tízmillióstól a milliárdos nagyságrendig. Ezt tükrözi például a Hodász Fülpösdaróc Ápoló-gondozó otthonának építése, a nyíradonyi Sportcsarnok kivitelezése, Lugas Szálloda bővítési munkálatai, illetve a nagy volumenű Móricz Zsigmond Színház rekonstrukciós fejlesztése, valamint a záhonyi és a nyíregyházi MÁV pályaudvarok rekonstrukciója. Nemrég fejeződött be a nyíregyházi Élményfürdő és a nyírábrányi Idősek Otthonának kivitelezése, jelenleg pedig folyamatban van a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium épületeinek felújítása és Nyírbogdányban egy 50+50 férőhelyes óvoda építése.

Szakembergárdánk magas fokú szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkezik. 22 mérnököt alkalmazunk jelenleg, akik között több fiatal is helyet kap, ebből 8 mérnök dolgozik a magasépítésen. Lehetőséget biztosítunk számukra többirányú képzések révén a továbbtanulásra is, mivel a humán erőforrás folyamatos fejlesztésével tudjuk garantálni a korszerű új ismeretek és technológiák elsajátítását, illetve azok beépítését tevékenységünkbe. Folyamatosan pályáznak a térségben megvalósítandó nagyobb építési, illetve korszerűsítési beruházásokra. Egy-egy munka kivitelezése, illetve a munkálatok irányítása, ellenőrzése teamekben történik.

A magasépítési iroda munkája nagyon összetett, több beruházásnál szükséges bevonni a mélyépítő és az útépítő iroda munkatársait is a kivitelezés során. Ez az irodák közötti jó együttműködés teszi lehetővé nagy és komplex beruházások megvalósítását.

Technikai felszereltségünk magas színvonalú, folyamatosan fejlődő és korszerűsödő. A tervszerű javításokkal és karbantartásokkal saját egységeinken túlmenően a holding cégeknek is állandóan biztosítani tudjuk a kivitelezéshez szükséges főbb munkagépeket.

A társaságunk – az állandó partnerek mellett – folyamatosan bővülő beszállítói körrel rendelkezik. Az ISO minőségbiztosítási rendszernek köszönhetően, különös gondot fordítunk arra, hogy az alvállalkozók, beszállítók kiválasztásánál érvényesüljenek a maximális minőségi feltételek.

 TovábbKE-VÍZ 21 zRT. © 2008  Adatvédelmi nyilatkozat