Kedvencekhez adom google térkép


MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁSI POLITIKÁJAIRODÁINK ÉS TELEPEINK
REFERENCIÁKKapcsolat

A „KE-VÍZ 21” Építőipari Részvénytársaság rövid bemutatása


Társaságunk az építőipari tevékenység mellett szerepet vállal az ivóvíz- és csatornahálózat-üzemeltetés terén is.

Rendelkezik mind eszközökkel, mind szakemberekkel, akik képesek egy üzemeltető cég -a VÁRDA VÍZ Kft.- jövőbeli fejlesztési beruházásainak megvalósításában részt venni.

Jelentős a magasépítészeti tevékenységünk is, melynek révén komplex beruházások valósulnak meg a több 10 millióstól a milliárdos nagyságrendig. Többek között általános iskoláknak, családi és társas házaknak a kivitelezését, átrakónak, gazdasági létesítményeknek (raktár, hűtőház, szerelőüzem) az építését, ápoló-gondozónak és idősek otthonának, valamint vasútállomásoknak a korszerűsítését. Társaságunk az utóbbi években a következő jelentős beruházásokat végezte: a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház rekonstrukciója, a nyíradonyi tornacsarnok és uszoda, valamint a sóstógyógyfürdői élményfürdő kivitelezése.

A Társaság célja a környezetvédelmi beruházások, útépítések kivitelezésébe való nagyobb mértékű bekapcsolódás. Ezen cél elérése érdekében 2002-ben megépítettük új telephelyünket Nagyhalász-Homoktanyán, ahol beüzemelésre került egy modern aszfaltkeverő berendezés, valamint a bontott aszfalttörmelék újrahasznosítását elősegítő aprítóberendezés.

A keverőtelep megépítését követően sor került 2003-ban az útépítő egységek megszervezésére, az útépítés beindítására.

Ez az üzletág a csatornafektetések utáni úthelyreállítások mellett önálló munkákat is végez, a  kisebb munkáktól kezdve a nagyobb összegű UNIÓS támogatású projektekig minden kivitelezési és rekonstrukciós munkát el tudunk végezni. Lakossági és cégektől érkező megrendelések mellett mezőgazdasági feltáró utakat, a töltéseken koronastabilizációkat valósítottunk meg, profiljavítási munkákat végeztünk, lakossági utakat építettünk, illetve újítottunk fel, csomópontokat alakítottunk át. Mindemellett több országos összekötő út építési és felújítási munkáit is kiviteleztük. Jelentős munkáink közé tartozott a 4-es számú elsőrendű főút székelyi elkerülő szakaszának az építése, illetve jelenleg kivitelezés alatt áll ugyanezen út Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei szakaszainak rekonstrukciója és az M 43 autópálya egyik szakaszának megvalósítása, melyeket konzorciumban valósítunk meg.

A “KE-VÍZ 21” zRt. az MSZ EN ISO 9001:2001 és MSZ EN ISO 14001:2005 és a BS OHSAS 18001:2007 szabványoknak megfelelően felépített integrált irányítási rendszerét kiterjeszti az általa, bármilyen vállalkozási formában végzett magas- és mélyépítési és az ezekhez kapcsolódó technológiai szerelésekre, valamint az útépítésre és aszfaltgyártásra.

Mindezeken túl társaságunk a Közbeszerzések Tanácsa által vezetett jegyzékben, mint minősített ajánlattevő szerepel több kategóriában.


kattincs a képre a nagyobb képért szek

                                                       Vissza

KE-VÍZ 21 zRT. © 2008  Adatvédelmi nyilatkozat