Kedvencekhez adom google térkép


MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁSI POLITIKÁJAIRODÁINK ÉS TELEPEINK
REFERENCIÁKKapcsolat

A „KE-VÍZ 21” Zártkörű Építőipari Részvénytársaság 

rövid bemutatása1991-ben a KEVIÉP vállalat 21-es számú építésvezetőségének átalakulása folyamán, a nagy gyakorlattal rendelkező műszaki és fizikai állományból alakult meg a “KE-VÍZ 21” Kft., mely 1999. július 22-től a Kft. általános jogutódjaként Rt.-ként működött tovább, majd 2006. szeptember 07-től pedig mint zártkörűen működő Részvénytársaság folytatja munkáját.

Társaságunk 100%-ban magyar személyek tulajdonában van a megalakulásától kezdve, mind a mai napig.

A cégünk szervezete folyamatosan korszerűsödött és jelenleg is holdingszerűen működteti belső kivitelező egységeit saját csapatai mellett.

Fő tevékenységi körünk a komplex mély- és magasépítés, de ezen kívül foglalkozunk környezetvédelmi beruházások-, ipari- és vasúti létesítmények kivitelezésével, valamint technológiai szerelésekkel is. Társaságunk saját aszfaltkeverő telepet üzemeltet Nagyhalász-Homoktanya térségében.

Vállalkozási formánk lehetőség szerint fővállalkozás, vagy generál kivitelezés.

A cégünk eddigi pályafutása során országos lefedettséggel rendelkező állandó beszállítói kört alakított ki, így nem okoz gondot a környező megyékben vagy a határon túl történő munkavégzés sem.

A 1999-ben a működési területünk bővítése, illetve a piaci szegmens kiterjesztése érdekében létrehoztuk debreceni kirendeltségünket, mely a Hajdú-Bihar megyében végzett projekteket irányítja.

Társaságunk tevékenysége a térségben jelenleg is meghatározó, európai színvonalú.

A mélyépítés területen a kezdetekben főleg szennyvízcsatorna hálózatok és szennyvíztiszító telepek kivitelezésével foglalkoztunk. Korszerű szennyvíz-technológiákat alkalmazunk, melyek referenciái már működnek. Megjegyzendő, hogy az I. kategória biztosításához szükséges tisztított szennyvíz paramétereinek is eleget tudnak tenni ezen technológiák. Ezen kívül árvízvédelmi beruházásokat valósítunk meg töltésfejlesztésekkel, illetve a Vásárhelyi Terv keretén belül árapasztó tározók és tájgazdálkodási mintaterültek kialakításával, továbbá szilárd hulladékgazdálkodási rendszer keretén belül hulladéklerakó létesítését végezzük.  Cégünk foglalkozik még víztermelő telepek technológiai szerelésével és ivóvízvezetékek korszerűsítésével is, melyhez igyekszik a legkorszerűbb Magyarországon használatos technológiákat alkalmazni.
KE-VÍZ 21 zRT. © 2008  Adatvédelmi nyilatkozat